Pantebrevslån


Pantebrevslån - Det bedste alternativ hvis banken siger nej!


Har du fundet din drømmebolig, og siger banken nej til at hjælpe med finansieringen? Så fortvivl ej, der stadig håb! 


POB Ejendomme samarbejder med Fairkredit, som beskæftiger sig med alternativ boligfinansiering gennem pantebrev, også kaldet pantebrevslån. Pantebrevslån er et godt alternativ til bolig- og realkreditlån, da långiverne bag pantebrevslån som regel er mere fleksible i deres kreditgivning, hvilket ofte gør det muligt at få et pantebrevslån, selvom man måske tidligere er afvist til at låne i banken. 


Pantebrevslån kan bruges til finansiering af alle ejendomstyper. Det er således muligt at låne til både hus, ejerlejlighed, andelsbolig, sommerhus, udlejningsejendom, erhvervsejendom osv. 


Udover at pantebrevslån er anvende lige for forskellige ejendomstyper, er det også værd at vide at lånetypen både kan bruge i forbindelse med lån til boligkøb eller lån i friværdien i eksisterende bolig. 


Renten på pantebrevslån varirere typisk fra 5-9%, afhængig af om du ønsker et fast- eller variabelt forrentet lån, ejendommens beliggenhed samt ansøgers økonomiske situation. 


Kunne du tænke dig at blive klogere hvad er pantebrevslån vil koste dig, kan du på Fairkredits hjemmeside gratis og uforpligtende prøve deres online låneberegnere. Klik på et af de nedenstående links: 

Prøv låneberegner til lån til boligkøb

eller
Prøv låneberegner til lån i friværdi


De hyppigste grunde til at banken siger nej, er følgende:


Huset koster under 500.000

Samtlige realkreditinstitutter i Danmark foretrækker udlån på mindst kr. 500.000. Det betyder, at gode boliger og fornuftige låntagere ofte bliver afvist i banken eller realkreditinstituttet med den grund at huset er for billigt. Dette er en skam, da mange fornuftige boliger i DK koster under 500.000! Hos vores samarbejdspartner Fairkredit er der ingen nedre grænser for boligens pris!


Huset ligger i udkantsdanmark

På direktionsgangene hos bankerne, har man ikke høje tanker omkring yderområderne, hvilke har gjort bankerne ekstra tilbageholdende med deres udlån til boliger udenfor storbyerne. Dette er en trist udvikling, da de svære vilkår for boligfinansiering har en forstærkende virkning på udkantsdanmarkproblematikken. Fairkredit tilbyder atraktive boliglån til alle landsdele, da de har opbakning fra investorer fra alle landsdele.


For lavt rådighedsbeløb

Bankerne afvister mange kunder fordi de mener at deres rådighedbeløb er for lavt. Det er bankernes "kassetænkning" som tvinger bankerne til at arbejder ud fra faste rammer og regler, for hvor stort et rådighedsbeløb bør være en given familie. Fairkredit fokusere i stedet på den enkelte families hidtidige forbrugsvaner, for at fastsætte hvor meget de plejer at leve for, og fastlægger deres budget ud fra dette. Dette betyder, at FairKredit løser rigtige mange sager, som bankerne har afvist på for lavt rådighedsbeløb.Kan du genkende én eller flere af ovenstående problemstillinger, og ønsker du hjælp til boligfinansiering?


Så kontakt venligst Fairkredit på en af følgende måder:

E-mail: info@fairkredit.dk

Web: www.fairkredit.dk

Tlf. +45 70272726