Køb & salg

Køb og salg af ejendomme

Salg af ejendomme:

Vi sælger alle typer ejendomme, selvom vi har primært fokus på enfamilieshuse. Vores ejendommene sælges som udgangspunkt med tilstandsrapport, energimærkning og ejerskifteforsikringstilbud – dog kan  visse ejendomme være at så ringe stand at de sælges som håndværkertilbud uden ansvar for sælger.  Størstedelen af vores ejendomme sælges gennem lokale ejendomsmæglere. Alle vores ejendomme bliver løbende annonceret på vores facebookside, og ikke på denne side. Klik her for at se vores nuværende beholdning af salgsemner. 

Vi har et tæt samarbejde med FairKredit som  tilbyder pantebrevslån, dette gør at vi kan hjælpe boligkøbere, også selvom banken siger nej til at finansiere dem.


Opkøb af ejendomme:

Vi er altid på udkig efter interessante ejendomme og grunde, herunder enfamilieshuse, udlejningsejendomme, erhvervsejendomme og udviklingsprojekter af forskellig art. Vi er likvide og garanterer hurtig og diskret behandling af alle henvendelser.  Vi opkøber ejendomme i hele Danmark.


Ejendomsinvesteringer:

Vi har mange års erfaring med alle former for ejendomsinvesteringer.  Vi interessere os primært for  boligudlejningsejendomme på Sjælland og Fyn,  men andre ejendomstyper (og beliggenheder) har også interesse. Kontakt os gerne med investeringsforslag. 

 

Copyright © All Rights Reserved - POB Ejendomme ApS - Gl. Skovvej 38, 4470 Svebølle - mail@pob-ejendomme.dk - CVR:32570992